Организират LED Expo Benelux 2017

Вече тече подготовката за четвъртото издание на изложението LED Expo Benelux 2017, което ще се проведе на 8 и 9 февруари 2017 г., съобщиха организаторите.

LED Expo Benelux 2017 ще се проведе в бизнес центъра Brabanthallen Den Bosch в Холандия и ще представи най-новите технологии и продукти на производители от Холандия, Люксембург и Белгия, както и от други компании.

LED Expo Benelux е най-голямата търговска платформа за интелигентно осветление и дизайн в Холандия. Тази година изложението ще разшири броя посетители като включи голяма част клиенти от съседните страни Белгия и Люксембург.

LED Expo Benelux 2017 ще предостави възможност за лични срещи с над 5000 архитекти, дизайнери на осветление, консултанти и представители на фирми за осветление, собственици на сгради и управители, както и с други професионалисти и потребители.

Програмата на изложението се състои от търговско предлагане на LED лампи, осветителни тела, компоненти и пълни решения за осветление на частни и обществени пространства, както и на консултантски услуги в областта на интелигентното осветление.

Заедно с LED продуктите, изложението ще предостави бизнес възможности за дизайнери и консултанти, както и продукти и услуги в областта на сградната автоматизация. Изложението предлага крайни продукти и услуги за клиента.

За повече информация и контакт с организаторите можете да посетите сайта на LED Expo Benelux.

Тази информация е взета от:
http://industryinfo.bg/

Tags: , , , ,