Зелени технологии за производство на енергия на E-world 2017

Търговското изложение за енергийни,хидроенергийни и ВЕИ технологии E-world ще се проведе от 7 до 9 февруари 2017 г. в Есен, Германия. Организатор на ежегодното събитие е E-world energy & water.

Във фокуса на E-world са иновативните решения за доставка на енергия в бъдещето – за производство, разпределение, съхранение, както и енергийно ефективни и зелени технологии. Изложението всяка година отбелязва ръст при изложителите в областта на съхранението на енергия и децентрализираното производство.

“E-world е огледален образ на сектора. Събитието е компактна платформа за обмен на информация, поддържане на бизнес контакти и установяване на нови такива”, коментира изпълнителният директор на Messe Essen Оливер Курт.

На предходното издание на E-world са участвали 650 изложители от 22 националности, които са представили решения за всички аспекти на производството, преноса, съхранението и търговията с енергия, и най-вече ВЕИ технологии. През 2016 г. събитието е посетено от повече от 24 000 души от 71 държави.

Тази информация е взета от:
http://industryinfo.bg/

Tags: , , , , , ,