Вакуум ежекторите ZH от SMC с подобрени размери и функционалност

SMC обяви обновена серия ZH вакуум ежектори, които са по-компактни, леки и лесни за монтаж. Подобрен е и максималният дебит на засмукване, ефективността и функционалността.

Теглото на серията е намалено с до 74%, което, съчетано с останалите подобрени характеристики, води до по-малко пространство за монтаж и създаването на по-малки инерционни моменти, когато се монтира на движещи се части като ръка на робот. Новите модификации правят серия ZH подходяща за разнообразни приложения, като опаковане, палетизиране, обработка на материали, автоматичен монтаж и транспорт, както и манипулации в електрическата, автомобилната, полупроводниковата, хранителновкусовата и медицинската индустрия.

“Ние винаги се стремим да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти и серия ZH не е изключение. Този последен дизайн дава предимство на клиентите в сферата на производството и монтажа – по-голям дебит на засмукване и адаптивност към различни условия, както и монтаж с бърза връзка или резбови отвори. Допълнителните опции включват шумозаглушител и стандартни скоби, както и различен цвят на цангата при бързите връзки за метрични и инчови размери”, допълниха SMC.

Тази информация е взета от:
http://industryinfo.bg/

Tags: , , ,