Eaton внедри система за управление на захранването в Олива

Eaton внедри система за управление на захранването в модернизирания завод на Олива, съобщиха за сп. Инженеринг ревю от компанията. Българският производител на растително олио инвестира 25 млн. евро в реорганизация и модернизация на завода в Полски Тръмбеш. Предвижда се той да отвори врати до края на т. г. и да създаде около 120 нови работни места.

„Ключов момент за Олива бе инсталирането на ефективна система за управление на захранването. Във връзка с това компанията реши да си сътрудничи със специалистите на Eaton. Тъй като в една от подстанциите във фабриката се използва електроразпределителната система за средно напрежение Xiria на Eaton, във всички основни табла беше използвана системата xEnergy”, заявиха от Eaton.

„Xiria представлява система за крайно кръгово окабеляване от ново поколение, която щади околната среда и е подходяща за електроразпределителни мрежи за средно напрежение в диапазона от 12 до 24 kV. За всички нисковолтажни електроразпределителни задачи Олива избра системата Eaton xEnergy, която е специално разработена за ефективна конфигурация на проекти, които отдават значение на индивидуалните нужди на клиентите.

Тя се състои от шкаф, комутационна система и защитни устройства, както и от инструменти за планиране и пресмятане, за да се гарантира сигурно и надеждно управление на захранването в инфраструктури с капацитет до 5000 A”, допълниха от компанията.

Тази информация е взета от:
http://engineering-review.bg/

Tags: , , ,