NOARK Еlectric Europe откри представителство у нас

Отскоро на нашия пазар развива дейност търговското представителство на NOARK Еlectric Europe, съобщи за списанието Ралица Огнянова, търговски мениджър за страната. „Представителството е част от международна компания, активна в разработките и внедряването, производството и дистрибуцията на електротехнически устройства и компоненти с повече от 25 000 служители. NOARK Electric инвестира милиони евро в собствени разработки и внедряване на продукти и работи с най-съвременни технологии. Портфолио на компанията включва продукти за сградна и индустриална автоматизация, както и пълната гама фотоволтаични компоненти, инвертори и соларни панели”, заяви г-жа Огнянова.

„С оглед пазарната конкуренция и многото марки на българския пазар на електрооборудване, залагаме на модерния дизайн на нашите продукти, както и на изключително доброто съотношение цена – качество, което дава предпоставка за привличането на нови клиенти. Допълнително доказателство за качество е фактът, че NOARK предоставя петгодишна гаранция на всичките си продукти.

Стратегията на компанията е да работи с малко на брой директни партньори, с които съвместно да изградим стабилна мрежа за продажби на марката Ноарк в цялата страна”, допълниха от представителството.

Тази информация е взета от:
http://engineering-review.bg/

Tags: , , , , ,