Гемамекс Моушън Ко. вече е официален дистрибутор на IRE Resistors

Отскоро Гемамекс Моушън Ко. вече е официален дистрибутор на италианския производител на мощни качествени товарни резистори IRE Resistors, съобщиха от компанията. „Товарните съпротивления на IRE Resistors са известни на българския пазар, тъй като ги предлагаме повече от три години. Изделията са с модерен технодизайн, с проверени електрически качества, надеждни и ценово конкурентни. Предлагането им е насочено към всички наши клиенти, които произвеждат подемни съоръжения или машини с динамични задвижвания от рода на циклични старт-стоп операции”, коментираха от Гемамекс Моушън Ко.

„Така предлаганата досега гама резистори за честотни задвижвания от OMRON се разширява с нови продукти и покрива по-пълноценно изискванията на приложенията. Поемането на дистрибуторските функции е един проверен и доказан акт на промотиране на пазара на изделия , зад които седи и образа на Гемамекс, какъвто го познават клиентите ни”, допълниха от компанията.

Гемамекс Моушън Ко. е специализирана в областта на търговията и инженеринга с честотни управления на електрически задвижвания като AC, линейни, стъпкови и сервомотори. Тя е дъщерна фирма на ЕТ Гемамекс и има задача да обслужва специализирано този сектор от средства за задвижване на машини и съоръжения.

Тази информация е взета от:
http://engineering-review.bg/

Tags: , ,